Gaziantep Üniversitesi FMO-GENÇ ekibi, 10 Kasım 2023 Perşembe günü GAÜN Fizik Mühendisliği ile Optik ve Akustik Mühendisliği bölüm öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımıyla bir tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Fizik Mühendisliği, Optik ve Akustik Mühendisliği bölüm başkanı Prof. Dr. Ramazan Koç, bölüm öğretim üyeleri Prof. Dr. A. Necmeddin Yazıcı, Prof. Dr. Beşire Gönül, Doç. Dr. R. Güler Yıldırım, Prof. Dr. Hüseyin Toktamış ve Prof. Dr. Vural Emir Kafadar bölümün çalışma alanları, gelecek planları ve ileride yapılabilecek çalışmalar için bölüm hakkında öğrencileri bilgilendirerek sorularını cevapladı. GAÜN FMO-GENÇ ekibi FMO çalışma yapısı ve oda hakkında öğrencilere bilgi verdi. Yapılan etkinlik, FMO hakkında daha fazla bilgi edinmeyi ve öğrencilerinin ilgilerini arttırmayı, öğrencilerin bölüm öğretim üyelerini daha yakından tanıyarak fikir alışverişinde bulunmalarını sağlamıştır.