Mezun Anket Çalışması

Değerli Meslektaşlarım,

Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. resimanket1982 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan bölümümüz bu güne kadar 1000’e yakın Fizik Mühendisi yetiştirmiştir. Biz biliyoruz ki bilim ve teknolojide küresel rekabet stratejisi olan ülkeler için fizik mühendisliği eğitimi hayati önem taşımaktadır. Misyonumuzun bilincinde hep beraber oluşturacağımız sinerji ile bölümümüzü, ülkemizin teknoloji üretiminde anahtar rol oynayan fizik mühendisleri yetiştiren bir noktaya taşıyabiliriz.

Bunu başarabilmemiz için sizlerin düşünceleri bizim için büyük önem arz etmektedir. Bu amaçla hazırlamış olduğumuz ANKET çalışmasına birkaç dakikanızı ayırarak katılmanızı rica ediyorum. Sizin bu katkınız sadece bizim değil bizi tercih edecek olan ve eğitimizin omurgasını oluşturan öğrencilerimizin de yolunu aydınlatacak bir ışık olacaktır.

Katkılarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu nice başarılı yıllar geçirmenizi diliyorum. Sizi anket formu ile baş başa bırakıyorum.

Prof. Dr. Ramazan KOÇ

Gaziantep Üniversitesi

Fizik Mühendisliği Bölüm Başkanı

Last modified on Cumartesi, 30 Ocak 2016 15:03